HÍREK

Izgalmas délelőttön vagyunk túl. Back Rékával, a Karc FM műsorvezetőjével élő adásban beszélgettünk a Neked való házról, az építészet új fajta megközelítéséről.

A Gyüttment Fesztivál Élettér udvara - ahogy az elmúlt években is - a természetes építészetnek és a környezettudatos energetikai megoldásoknak ad teret. A környezettudatossághoz szervesen kapcsolaton az ÉNtudatos építészet, hiszen nem mindegy, hogy milyen alapokra építjük az otthonunkat.

A Gyüttment Fesztivál Élettér udvara - ahogy az elmúlt években is - a természetes építészetnek és a környezettudatos energetikai megoldásoknak ad otthont, vagyis - hogy maradjunk a szónál - teret. Idén az udvar házigazdája idén a KÖRÉPÍTŐK, vagyis a Környezettudatos Építők Szervezete lesz.

Idén is sikeresen zárult az Öko Home konferencia, mely a Construma részeként a G pavilon emeletén kapott helyet. Kicsit nehezen lehetett megtalálni a termet, de végül minden érdeklődő megérkezett. A környezettudatosságnak és fenntarthatóságnak szentelt konferenciát Ertsey Attila előadása nyitotta meg, mely kellően megalapozta a nap létfontosságát,...