HÍREK

MEGHÍVÓ az "ÖKO- építkezés alapjai- Fenntarthatóság, egészség és karbonsemlegesség jegyében" című kétnapos elméleti és gyakorlati konferenciára Tökölre!

2023. november 1-től jelentősen módosulnak az épületenergetikai rendeletek. A változás érinti a számítási módszert, a követelményeket és a tanúsítás szabályait is.

Augusztus 11-13-ig Töltéstaván egy különleges helyszínen egy különleges épület szalmázásán keresztül lehet jó sok gyakorlati tapasztalatot szerezni azoknak, akik szeretnének gyakorlati tudást szerezni a szalmabála építészet terén.

Az Energia és Környezet Alapítvány meghirdette az őszi szalmabála-építészeti képzését, melyet ajánlok érdeklődőknek, építkezés és szalmaház-tervezés előtt állóknak. 20 év hazai szalmabála építészet tapasztalatát igyekeznek az előadók 1 napba besűríteni. Úgyhogy aki eljön az készüljön fel, mert sok információt, tapasztalatot fognak megosztani!

Kedves Érdeklődő!
Családunk gyarapodása miatt 2022. szeptember 26-tól előreláthatólag 2023 nyaráig a praxis korlátozottan működik. Ezidő alatt csak a már meglévő ügyfeleknek tudok ügyfélfogadást tartani sürgős esetekben.Neked való ház ülések és épülettervezéssel kapcsolatos előzetes egyeztetések tavasztól lehetségesek.Mindezek mellett nem szeretném...

Megjelent! A VERANDA legújabb számában, az ÖKOHÁZ NÉPI IHLETÉSSEL c. rovatban lehet velem találkozni. Köszönöm Ludvig Erikának a rovatot és az épületbemutatást.

Immáron sokadik alkalommal költözött az iroda és ezalkalommal igyekeztem a környezetbarát építőanyagokat becsempészni az új műterem kialakításába.

Megjelent! A VERANDA legújabb számában, a SZALMABÁLA, VÁLYOG, FA c. rovatban lehet velem találkozni. Köszönöm Ludvig Erikának a rovatot és az épületbemutatást.

Az LCA Center az ÉMI Nonprofit Kft.-vel, valamint a finn Bionova és az olasz Ecoinnovazione konzorciumi tagokkal együtt 2019. októbere óta vesz részt az IS-SusCon (Spread of Innovative Solution for Sustainable Construction) Erasmus + projekt megvalósításában. A projekt célja a fenntartható építészeti megoldások megismertetése a lakosság felé. A...

Megjelent! A VERANDA legújabb számában, a PALÓC STÍLUSBAN A PESTI AGGLOMERÁCIÓBAN c. rovatban lehet velem találkozni. Köszönöm Ludvig Erikának a rovatot és az épületbemutatást.

Új épületek kategória II. díj a Creaton Építész és Építészhallgató pályázaton

A KÖRÉPÍTŐK Szervezete 2019. március 15-én, Gödöllőn alakult meg a Sárkollektíva Egyesülete bővüléseként, mely így már az ország egész területéről magába foglalja a különböző természetes építési technológiákat és azok képviselőit: fa-vályog-szalma- és kender építészetet. Az egyesületben egyaránt megtalálhatóak építészek, kőműves és vályogépítő...