"NEKED VALÓ HÁZ"

Tervezőként gyakran találkoztam azzal a problémával, hogy az engem felkereső építtetők nem tudták megfogalmazni pontosan, mit szeretnének. Előfordult sajnos olyan is, hogy határozott kéréseiket követtem a tervezés során, de mivel nem ismerték önmagukat eléggé, olyan házat terveztünk, amivel végül nem voltak teljesen elégedettek és utólag módosítanom kellett a terveket. Ez a kudarc élmény elgondolkodtatott. Ahhoz, hogy az ilyen eseteket elkerüljem, elkezdtem egyre jobban az építészetet az önismeret területére terelni. Elkezdtem egyre inkább a kiinduló állapotot, a vélt és valós értékek közötti kapcsolatot, a belső világukat, az előképek belső dimenzióit, jelenlegi életüket feltárni, lehetőleg minél jobban megérteni a mozgatórugóikat, életmódjukat, vágyaikat, hogy az épület melyet tervezek az ő képükre születhessen meg. Ezzel együtt fontos volt megértenem a bennem élő építészt is, aki jelenlétével befolyásolja a tervezés menetét, aki szeretne szakmailag bizonyítani, szolgálni, meghallgatni, adni és kapni, kreálni, kiemelkedni és beolvadni és még rengeteg mást is, majd tudatosítani magamban, hogy minden egyes építés, egy-egy új történet, új tanulási lehetőség mind az építtetőknek, mind az építésznek, nekem és mindig ezeknek a belső mozgatórugóknak a finom egyensúlyából, a sok külső-belső alkotóelemből olvad egy egésszé az épület egy csapatmunka keretében. 

Építészként fontosnak találom, hogy minél pontosabban megtaláljam azt az építészeti formát, gondolatot, ezekhez a műszaki tartalmakat, amelyek egységben vannak az építtetőkkel. A belső egyensúly megteremtését segíti a külső térrel való harmónia, melyhez szükséges önmagunk ismerete. Ezt az útkeresést szeretném minél tudatosabban építészként és Life Coachként segíteni, hogy az építkezni vágyók eljussanak az önismeret azon pontjára, ahol bátran és magabiztosan tudnak tervezőt választani és a tervezés alatt a saját otthonukról döntéseket hozni.

Kiknek ajánlom a "Neked való ház" üléseket?

Első sorban azoknak ajánlanom, akik építkezés, lakás- és telekvásárlás, vagy lakásátalakítás előtt állnak, mert a mélyebb építészeti önismeret segít megtalálni a megfelelő tervezőt és a tervezés alatt is könnyebb a helyes koncepciót. De ajánlom az üléseket olyanoknak is, akik valami miatt úgy érzik, hogy az otthonukban nem érzik otthon magukat, szeretnének változtatni, de nem tudják mit és hogyan.


A "Neked való ház" ülések ehhez a belső "útkereséshez" adnak iránymutatást és segítséget. 

Néhány gyakorlati kérdés:

Mi történik a megbeszélésen?
Az első alkalommal egy 30 perces kötetlen beszélgetést tartunk, ahol megismerkedünk egymással, egymásra hangolódunk. Ha kérdéseid vannak a Life Coachinggal és a "Neked való ház" projekttel kapcsolatban, itt nyugodtan felteheted nekem. Ez egy kötetlen beszélgetés, ahol megválaszolom a kérdéseidet, tisztázzuk a házirendet és ha szeretnéd, felépítjük az ülések folyamatát célok kijelölésével.

Mennyi ideig tart egy foglalkozás?
A második alkalmat követően a beszélgetéseink 90 percig fognak tartani heti rendszerességgel. 

Hány foglalkozás szükséges az eredmény eléréséhez?
A beszélgetések eredményessége függ a téma mélységétől, a közös munka intenzitásától. A tapasztalat azt mutatja, hogy minimum 3 alkalom szükséges, de az összetettebb témáknál 10 alkalom is szükséges lehet. A beszélgetések között otthon elvégzendő feladatok is előfordulhatnak, melyek a folyamat sikerességét segítik.

Mennyibe kerül egy foglalkozás?
Az árak egyéni ülések esetére értendők. A páros ülések kedvezményre jogosultak!

Coaching díj / alkalom: 

egyéni 25 000 Ft / 90 perc

páros 30 000 Ft / 90 perc

A "Neked való ház" folyamatban lehetőség van több konstrukcióból is választani:
Az itt felsorolt, javasolt témaköröket a 0. alkalommal átbeszéljük, majd közösen alakítunk ki a beszélgetések fókuszát, figyelembe véve azt, hogy az egyes témakörök egymásra épülnek.

A "Neked való ház" beszélgetéseket egy "Épületlény" mandala készítésével zárjuk, mely a folyamatban elvégzett és elsajátított tapasztalatokat összegzi. Az egyéni ülések és a kedvezményes csomagok ára áfamentes, amit vagy előre utalással, vagy a helyszínen az első alkalommal készpénzben fizethetsz. A fizetés után számlát kapsz, amely az m.n.s. egyéb felnőttoktatásról szól majd.