„ÖKO- építkezés alapjai"- konferencia

2024.02.16

MEGHÍVÓ az "ÖKO- építkezés alapjai- Fenntarthatóság, egészség és karbonsemlegesség jegyében" című kétnapos elméleti és gyakorlati konferenciára Tökölre!

Időpont: 2024. február 22-én csütörtök és 23-án péntek.

Helyszín: KP Sales House Kft. – Tököl, Vince Tanya (készház üzem) 

(Térkép navigációs linkje ide kattintva elérhető)


Magyar Építész Kamara által akkreditált rendezvényen az első napon 2, a második napon 1,5 kredit pont szerezhető.

Gondoljuk újra együtt az építőipart és tegyük le együtt egy fenntarthatóbb épített környezet alapköveit!

A "hagyományos" értelemben vett építőipari tevékenység, beleértve a lakó-, valamint az ipari- és kereskedelmi épületeket az egyik legszennyezőbb iparág a földünkön, mert az alapanyagok kitermelésétől, gyártáson, szállításon, beépítésen, használaton és az üzemeltetésen át a bontás utáni megsemmisítésig szennyezi a környezetünket.

Igazolt tény, hogy a természetes, helyben előállítható építőanyagok megoldást adhatnak korunk építőipari kihívásaira és környezetvédelmi problémáira.

2024-ben 14 helyszínen tartunk országos konferenciasorozatot, mert azonnali és drasztikus változásokra van szükség ahhoz, ha a 2050-ig kitűzött klímavédelmi célokat valóban el szeretnénk érni, és tenni szeretnénk bolygónk és saját egészségünkért, a jövőnkért!

A konferencia előadásain megismerkedhet a faépítészet, szalmaépítészet, vályogépítészet és a kenderépítészet szabályozásainak kérdéseivel, alkalmazási lehetőségeivel. 


Bemutatják az épületbiológia tudományán keresztül az egészséges otthonok és munkahelyek létrehozásának lehetőségét.

A konferenciák az elméleti tudás megosztásán kívül nagyon fontosnak tartják, hogy bemutassák a természetes építőanyagokat és elismert szakembereink gyakorlati oktatással ismertessék, azok felhasználási lehetőségeit.

A konferenciasorozat szakmai védnöke az ÉVOSZ (Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége) és a MAKÉSZ (ÉVOSZ készház tagozata, Környezettudatos és Szerelt Technológiás vállalatok Szövetsége) és a Magyar Építész Kamara által akkreditált.

Az első konferencia állomásunkra online lehet regisztrálni (ide kattintva), mely Tökölön lesz 2024. február 22-én csütörtökön és 23-án pénteken.

Részletes program ide kattintva online elérhető.

Kérdés esetén, az alábbi elérhetőségek egyikén érdeklődjön: info@biokaypremiumpartner.hu
Telefonszám: 06-1/5-06-06-06, 06-70/635-55-97

Szervezők:

Borka Árpád és Bíró Péter szervező és előadó

Kp Sales House Kft - NaturicaGroup Kft

ÉVOSZ-MAKÉSZ elnökségi tagok